The art of light: plexiglas graveringen met ledstrips.

Losse Letters in Plexiglas

U wilt een tekst, slogan of naam laten gravern op een moderne en originele manier, in plexiglas heeft dit een prachtig restultaat met behulp van de juiste belichting. Door het plaatsen van een simpele lichtstrip onder of boven de plaat licht enkel de gravering op voor een uitzonderlijk resultaat, precies een projectie.

 

Plexiglas is een materiaal met oneidig toepassingen en mogelijkheden wegens zijn oneinidige duurzaamheid licht gewicht en buigzaamheid, in tegenstelling tot glas die snel breekt.

 

Het bewerken van Plexiglas is echter niet het simpelste, door de hoge snelheden van de snijgereedschappen durft plexiglas snel smeten en hierdoor een witte coating achterlaten op het ontwerp. Maar met de nodige ervaring en experitse is het wel zeker mogelijk om een glasheldere snede te bekomen voor een perfecte verlichting.

Wij stellen ook andere materialen ter beschikking voor het uitvoeren van letters, zo is er de mogelijkheid om gebuik te maken van mat plexiglas, gekleurd plexiglas op opaal plexiglas. Ook letters in kunstoffen als HDE, PVC of polycarbonaat zijn mogelijk, hiervoor kunt u doorklikken naar Custom Producten voor een specifieke aanvraag.

 

U vindt niet wat u zoekt?

Voor andere soorten letters of woorden neem een kijkje in onze shop bovenaan in het menu van de pagina.

Toch niets gevonden... Klik hierboven

Product added to wishlist
Product added to compare.

TheLetterCompany maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.