Graveringen in aluminium worden tot 0.01mm naukeurig uitgevoerd.

Graveringen in Aluminium

Gepersonaliseerde GSM-hoesjes, laptop cases, sleutelhangers,… Aluminum is een perfect materiaal om met CNC-sturingen te graveren, zo kan het fijnste lijnwerk met een uiterste precisie in het aluminium getekend worden. Een 3 assige CNC bied ons ook de mogelijkheid om 3D-graveringen uit te voeren, van tekening projecties tot golvende oppervlakten die elk mogelijke figuren vormen.

De toepassingen van het graveren in Aluminium zijn nog veel ruimer dan dit, opdrachten zoals huisnummers, uithangborden voor een zaak of praktijk, logo’s en reclame, prototype ontwikkeling, stukmarkeringen, personaliseringen en letters en teskten dragen bij tot onze expertise voor het bewerken van Aluminium.

Zachtere metalen hebben het gevaar om te versmelten tijdens het bewerken, daarom dat wij er voor kiezen alle producten uit te voeren Alumium AIMG4.5, een legering is sterk genoeg om frees- en graveerwerk in uit te voeren

U vindt niet wat u zoekt?

Voor andere soorten letters of woorden neem een kijkje in onze shop bovenaan in het menu van de pagina.

Toch niets gevonden... Klik hierboven

Product added to wishlist
Product added to compare.

TheLetterCompany maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.