Levertijd

Uw bestelling wordt binnen de 48 uur door ons vervaardigd en verstuurd binnen de 72uur. (uitgezonderd machinebreuk of technische problemen waarvan wij u uiteraard onmiddellijk op de hoogte brengen) 

Soms kan het zijn dat een geschilderd product iets langer duurt omwille van de afwerking. Hier kunnen wij weinig aan het proces versnellen, daar sommige verven een langere droogtijd nodig hebben en er mogelijks een extra dekkende laag nodig is waardoor een dag langer noodzakelijk is voor wij kunnen verzenden. Wij rekenen hiervoor op uw begrip, wij willen immers een product leveren dat aan uw wensen voldoet.

Leverdatumservice

Wilt u iets bestellen en heeft u de producten pas over een aantal weken nodig?  U kan dit na uw bestelling aan ons doorgegeven door ons te contactereren per mail via de contactpagina. Wij houden dan rekening met uw wensen

Product added to wishlist
Product added to compare.

TheLetterCompany maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.